Challenge avgift

Här snackar vi challenge

Moderatorer: Marcus, AtEase, volvojonas, MrHawk

steedv
Användare
Inlägg: 67
Blev medlem: tis feb 01, 2011 18:30
Ort: Säter

Challenge avgift

Inlägg av steedv » ons mar 18, 2015 17:51

En fundering rent praktiskt , om man nu vill köra någon enstaka tävling , hur gör man då med betalning för en tävling ? Ska man betala 250:- för att få ett start nr i cupen även om man inte har för avsikt att köra i någon cup utan bara vill vara med , eller blir det upp till den arrangerande klubben att ta start avgift och sedan ge ut ex-vis ett tre siffriga start nr . Man betalar ju en start avgift på varje deltävling , förutom avgiften i cupen , eller är det bara de som kör cup som får delta i tävlingarna?

Användarvisningsbild
Marcus
OffroadGeek
Inlägg: 4857
Blev medlem: sön feb 26, 2006 19:40
Ort: Borås
Kontakt:

Re: Challenge avgift

Inlägg av Marcus » ons mar 18, 2015 18:37

Hej!

Då varje deltävling är en del i cupen, och cupen ansvarar för att tillhandahålla priser och startnummer till alla arrangörer så måste alla som vill deltaga i cupen ta ut ett startnummer, och då alltså även betala 250 SEK till cupen.

Kan förstå tanken med att jag kör bara en tävling, men det blir väldigt svårt att administera och upprätthålla resultatlistor, information till media osv utan att vi har en samlad funktion för detta.

Förra året var avgiften 150 SEK, i år har vi tvingats höja avgiften då vi inte har fått in samma summa i sponsormedel, vet nån om en sponsr så är vi alla evigt tacksamma om det förmedlas, detta kan då ge att startavgiften kan sänkas.

Skriv svar