Aktuellt datum och tid: mån okt 22, 2018 14:16

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: fre sep 21, 2018 21:39 
Offline
Användare

Blev medlem: fre jan 20, 2017 2:56
Inlägg: 81
Ort: Bromölla
Köpt ny startmotor till min 350 tbi,fungerar bra med bra snurr.men såg inte ut som den kom ända in i transmissionskåpan.blir en liten öppning in.fast bultarna gick bra o skruva i.kan det va nån fel modell??kollade ju inte på den gamla om den satt tätt in.nån som vet?finns ju tydligen ett par olika modeller.


Upp
 Profil  
Svara med citat  
InläggPostat: tor sep 27, 2018 21:31 
Offline
Beroende
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 15, 2011 18:44
Inlägg: 1227
Ort: Skogen utanför Kalmar
Ja. På de hållet du beskriver vet jag inte riktigt dock. Däremot vet jag att man kan få schimsa ner dom för att få rätt avstång mellan start och krans.

_________________
//Jimmy

SJ 410, B230, zf automat, stenkrypare, 35*12,5 Cooper STT, LJ70 axlar i triangellänkar
Jeep GC WJ 2,7CRD 36K still going strong
Y61 på pallbockar
Ford connect, slit och släng

http://www.solkustens-awd.se


Upp
 Profil  
Svara med citat  
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Robe och 5 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011