Vårträff Säter 1-2/6

Information och tips om träffar

Moderatorer: Marcus, AtEase, volvojonas, MrHawk

Användarvisningsbild
Mecu
Rutinerad
Inlägg: 278
Blev medlem: sön sep 12, 2010 22:23
Ort: Hedemora
Kontakt:

Vårträff Säter 1-2/6

Inlägg av Mecu » fre jan 11, 2019 12:38

Camping på Aspnäsbanan från fredag kväll för de som vill, toalett och dusch finns men endast begränsad eltillgång för husvagnar.

200kr i köravgift, anmälan från 9:00, förarmöte 10:00 på lördagen men det går också bra att komma senare, körning fram till 14:00 på söndagen.

Kiosk finns öppen vid mattider med grillade hamburgare, korv och dricka. Fler grillar finns för de som vill grilla själva, ta med kol eller ved.

Träffregler: Klubben har rätt att avisa fordon som vi inte anser uppfyller de krav vi ställer eller om föraren uppför sig olämpligt eller bryter mot våra bestämmelser. Fordonen ska vara säkra och ha någon typ av skyddsstruktur för alla åkande, som kaross eller båge/bur (vi kommer inte godkänna tex endast en svag rutram). Avgasljudet får inte vara orimligt högt så att vår omgivning kan bli störd. Vi kräver att barn som åker med alltid är bältade under färd. Bilar som hjulas från banan ska spolas av så inte lera mm lossnar på vägen, tvättmöjligheter finns. ATV är välkomna, men hjälm, ryggskydd och vimpel eller varselväst är obligatoriskt.

Välkomna!
Säters MK Offroad och DalaOffroad.se

Bild