SLRK Träff Gröndal 27/10 -18

Information och tips om träffar

Moderatorer: Marcus, AtEase, volvojonas, MrHawk

Användarvisningsbild
Danne
OffroadGeek
Inlägg: 4718
Blev medlem: fre mar 28, 2008 20:07
Ort: Arboga/Västmanland
Kontakt:

SLRK Träff Gröndal 27/10 -18

Inlägg av Danne » tor okt 18, 2018 18:23

Svensk Land Rover Klubb har lagt in sin höst träff hos oss och vi tänkte då passa på att bjuda in alla som vill köra.

Som vanligt gäller:

Tider: Insläpp: kl 0930. Förarmöte: ca kl 1030 Stängning: kl 1700.
SLRK dyker upp senare än vad vi brukar köra så förarmötet bli senare men för dom som vart hos oss förut går det bra att skippa det och fråga oss i kiosken om det är något som är oklart.

Säkerhet/Miljö: Fordonen skall vara säkra att framföra och öppna fordon skall minst ha hockymål. Arrangören har rätt att avisa fordon vi anser vara osäkra. Kontakta oss om du är osäker på vad som gäller så slipper du vända i grinden.
Brandsläckare om minst 2 kg är obligatoriskt på alla fordon över 500 kg, möjlighet att hantera oljespill etc skall finnas (räcker med sopsäck och spade). Vid reparation eller tankning skall presenning användas. Vid all vinschning skall trädstropp användas (samt kastskydd om stålvire används). Vi kör inte avsiktligt på/ned träd.
För fyrhjulingar är hjälm och ryggskydd obligatoriskt.
Första förband samt brandsläckare finns i klubbhuset.

Det är inte tillåtet att köra utan avgassystem eller med väldigt dålig ljuddämpning pga av att området har ljudkrav på sig.

Mat/Dryck: Det kommer att finnas hamburgare,Gyros, korv, dricka, kaffe samt tilltugg att köpa i vår servering i klubbhuset (hamburgare samt Gyros serveras från ca kl 1100 fram till ca. kl 1430).

Området: Till norr och öster avgränsas området av Järnvägen, till väster av riksväg 56 samt till söder av vitmarkerade träd och miniracingbanan.
Områden vi ej får köra på: Miniracingbanan, gräsmattor, Asfaltsbanan med tillhörande grusdel och upplaget norr om asfaltsbanan, körning på crossbanan och minicrossbanan är total förbjuden samt några andra områden.
Kör med försiktighet på Endurons spår. Kör inte sönder diken.

Asfaltsbanan bygger för tillfället ut sitt område vilket i sin tur betyder att delar av vårat gamla område har försvunnit. Även om det är fysiskt möjligt så vill vi inte att ni kör in i detta område.
Se kartan för den nya gränsdragningen.

Camping: Camping på området från fredag till Lördag kan ske efter överenskommelse. Pris på El anslutning är 50 sek.

Kostnad: Kostnad: 200 kr för icke medlemmar och 100 kr för medlemmar i SMK Södermanland.

Övrigt: För de som inte varit hos oss tidigare kan nämnas att vi har den mesta typen av terräng, det finns exempelvis skog, endurospår, småsten, storsten, berg och surhål etc, det enda vi saknar är ren sand. Det finns med andra ord något för de flesta. Har du en mer standard/originalbil är ett tips att följa med någon som hittar, då området är relativt stort och kan bli ganska utmanande om man väljer ”fel”.

Toalett och dusch finns i klubbhuset.
Tvätt av fordon är förbjudet på hela området.
Bilar har företräde mot ATV.
Offroad: Mitsubishi L200 -06 med Fedima Sirocco 285/75 -16
Onroad:Mitsubishi Pajero 3.0 -97
˙ɹǝʌo ǝɯ ןןoɹ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı