Postat: sön jan 03, 2010 23:26
Timmermans Kriek öl med körsbärs smak.
Låter fjolligt med det va sjukt gott
Låter fjolligt med det va sjukt gott
Nej,öl ska vara iskall. Helst ligga i frysen en stund innan man tar denmattebigge skrev:Bishops finger, hobgoblin, guiness, Boddington, chimay, killkenny, Newcastle Brown Ale, Old Speckled Hen, samuel adams, osv osv, all stout och ale ni kan få tag i.
men drick den inte iskall, det är bara okunnigt folk som dricker öl iskall, den ska va sval, men inte kall, då man känner alla smakerna..
Då märker du ingen skillnad mellan en Pripps blå 2,8 och en Tuborg Guld, men gillar du öl som inte smakar nåt så ska du självklart isa ner dom, alla gör som dom vill, det finns folk som dricker vitt vin ochså utan att märka nåt..malin78 skrev:Nej,öl ska vara iskall. Helst ligga i frysen en stund innan man tar denmattebigge skrev:Bishops finger, hobgoblin, guiness, Boddington, chimay, killkenny, Newcastle Brown Ale, Old Speckled Hen, samuel adams, osv osv, all stout och ale ni kan få tag i.
men drick den inte iskall, det är bara okunnigt folk som dricker öl iskall, den ska va sval, men inte kall, då man känner alla smakerna..Kalla mig gärna okunnig,det gör inget
Kan tillägga att folk tror inte man är redig när man inte vill ha en fesljummen öl när det bjuds
, men det går bara inte ner. Norrlands Guld är med en favorit
Du kan få vara lite fjollig tycker jagFrontera skrev:Timmermans Kriek öl med körsbärs smak.
Låter fjolligt med det va sjukt gott
Du var en ölälskare i min smak. Brittisk stout och Ale! De stackarna som ännu inte upptäckt dessa riktiga öl kan hålla sig till den bayerska ljusa bryggartraditionen som mycket väl kan drickas rejält kalla när det ändå inte finns så mycket smak att frigöra.mattebigge skrev:Bishops finger, hobgoblin, guiness, Boddington, chimay, killkenny, Newcastle Brown Ale, Old Speckled Hen, samuel adams, osv osv, all stout och ale ni kan få tag i.
Men drick den inte iskall, det är bara okunnigt folk(Typ Amerikaner, Trailertrash) som dricker öl iskall, den ska va ganska sval, men inte kall, då känner man alla smakerna.
Det finns inget öl som ska drickas "kallt". Jag har ALDRIG öl i kylen tex, det har bara barbarer, jon, frisörer och annat löst folk, jag har ölen i Hydroforrummet, där är det runt +15 året runt, det är lagom varmt för öl..
Kinkigvolvojonas skrev:Kilkenny är en av mina favoriter, annars gillar jag det mesta. Utom guiness
Norrlands Guld.... *drool*annaloodh88 skrev:Inga extraordinära öltyper här, men Norrlands Guld Dynamit. Fick tipset av Knegolf här på forumet. Och sen Guiness!