Höstträff Säter 30/10

Information och tips om träffar

Moderatorer: Marcus, AtEase, volvojonas, MrHawk

Mecu
Rutinerad
Inlägg: 289
Blev medlem: sön sep 12, 2010 22:23
Ort: Hedemora
Kontakt:

Höstträff Säter 30/10

Inlägg av Mecu » mån sep 06, 2021 12:11

Även denna gång får den traditionsenliga höstträffen på Aspnäsbanan bli lite bantad med körning bara på lördagen, vi håller förstås avstånd och stanna hemma om ni inte är friska!
Egen camping vid banan är möjlig från fredag kväll för de som ändå vill, och det går även att stanna över natten till söndagen.

200kr i köravgift, anmälan från 9:00, förarmöte 10:00 men det går också bra att komma senare, körning fram till minst 18:00.

Träffregler: Klubben har rätt att avisa fordon som vi inte anser uppfyller de krav vi ställer eller om föraren uppför sig olämpligt eller bryter mot våra bestämmelser. Fordonen ska vara säkra och ha någon typ av skyddsstruktur för alla åkande, som kaross eller båge/bur (vi kommer inte godkänna tex endast en svag rutram). Avgasljudet får inte vara orimligt högt så att vår omgivning kan bli störd. Vi kräver att barn som åker med alltid är bältade under färd. Bilar som hjulas från banan ska spolas av så inte lera mm lossnar på vägen, tvättmöjligheter finns. ATV är välkomna, men hjälm, ryggskydd och vimpel eller varselväst är obligatoriskt.

Välkomna!
Säters MK Offroad och DalaOffroad.se